Referenties

Mike Scholten – Telefooninkopers.nl

Toen ik aan de vooravond stond om voor mijzelf te beginnen was mij één ding duidelijk. Ik moest een kwalitatief goede website hebben voorzien van de nieuwste technieken. Ik had zelf een idee voor ogen hoe de website moest functioneren. Jan paste zich naadloos aan bij mijn behoeften. Hij heeft uiteindelijk een stukje maatwerk weten te leveren.

Jan heeft mij in enkele weken tijd van A tot Z bijgestaan. Jan denkt goed met je mee en wist mij op sommige punten van goed advies te voorzien. Het waren vaak zaken waar ik zelf nooit aan had gedacht.

Voor de keuze van Jan heb ik geen seconde spijt gehad. Ik bewonder zijn inzet, persoonlijke manier van handelen en zijn heldere communicatie. Ik heb de samenwerking met Jan als bijzonder prettig ervaren en ben zeer tevreden over de manier waarop mijn website tot stand is gekomen.

Otto Wierenga – ROW Vastgoed

 

Als projectontwikkelaar werk ik op intensieve basis met Jan samen. De samenwerking verloopt naar volle tevredenheid. Jan realiseert de projectwebsites, zorgt voor een gelikte brochure en ontwerpt de reclameborden voor op de bouwlocaties.

Met zijn kennis van Facebook marketing worden mijn nieuwbouwprojecten razendsnel tegen zeer geringe kosten onder de aandacht gebracht van potentiële kopers. Ik ben erg tevreden!