BigBossMedia wordt PronkWebsites

BigBossMedia gaat verder als PronkWebsites

hopkins

Met ingang van 2017 gaat BigBossMedia verder als PronkWebsites. De wijziging van de handelsnaam komt voort uit mijn wens om een meer representatieve naam te gebruiken die tevens een betere voorstelling geeft van mijn werkzaamheden.

Afgezien van de gewijzigde handelsnaam verandert er niets. Ik help u nog steeds graag met het maken van een nieuwe website, met het verbeteren van een bestaande website, met hoger in Google komen of met het ontwerpen van drukwerk.

Onze diensten

Referenties

Mike Scholten

Ik heb de samenwerking met Jan als bijzonder prettig ervaren en ben zeer tevreden over de manier waarop mijn website tot stand is gekomen.

Otto Wierenga

Als projectontwikkelaar werk ik graag met Jan samen. De brochures en websites van mijn vastgoedprojecten zien er altijd gelikt uit.